Skip to main content

Med særpreg som standard

Ønsker du et pristilbud fra våre flotte perler kan du enkelt fylle ut vårt forespørselsskjema.

Ønsker du mer informasjon om prosessen eller hotellene? Gi beskjed og vi kontakter deg.

Kontakt oss

Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se vår Personvern- og cookieserklæring for mer informasjon.

Jeg godtar å motta digital kommunikasjon fra Konferanseperler.no

Kontaktinformasjon

Adresse: Postboks 84, 0309, Oslo
Tel: (+47) 22 11 55 31
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Konferanseperler består av et knippe særpregede perler i det vakreste av Norge. Det som er felles for alle stedene er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive møter og konferanser.

Det er hoteller med personlig preg og som tilbyr det lille ekstra, gjerne med en historie på kjøpet. Flere har også stort fokus på mat og drikke, der maten dyrkes og lages på stedet. For eksempel en urtehage, en gård eller et ysteri. Flere lager også sitt eget øl, sin egen ost eller andre lokale spesialiteter. Kunst og er også et satsingsområde for flere av hotellene, med utstillinger og egne samlinger av kjente kunstnere. De har også gjerne den lille ekstra servicen du egentlig ikke forventer. Våre perler er altså mye mer enn vanlige konferansehoteller.

Vi jobber først og fremst mot bedriftsmarkedet med konferanser, møter og samlinger, men tar også imot brylluper, runder årsdager og andre arrangementer.
Perlenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.

Følg oss