Skip to main content

Tett på natur

Unike konferanseperler

Det å velge seg et sted

Du kjenner deg igjen. De gangene du leter etter et sted der dere kan samles. Det du ser etter kan variere så veldig. Skal det være en god blanding av jobb og sosialt samvær? Skal det være mer stivt enn avslappende? Skal det kjennes som å være på besøk hos venner? Skal det være fylt med aktiviteter? Ja takk, litt av alt sammen, sier du kanskje…

Vi tilbyr konferanseperler med hver sin unike atmosfære – skapt av menneskene som jobber der, historien og omgivelsene. I en skog. I et åpent landskap. Med en utsikt. Ved sjøen. I enden av en vei. Steder som kan endre deg og de du reiser med. Ikke mye, men en litt, hvis du vil. Det beste er at du ikke trenger å reise så langt. Det er bare å vite om mulighetene.

Be om tilbud til ditt møte, samling eller arrangement

Fordelene ved å inkludere oss i tilbudsfasen er at du selv slipper å kontakte mange steder. Ventetiden for å svar er også noe vi «avskaffer». Hos oss skjer det på tre timer. Vi gir deg et samlet tilbud ut fra de kriterier du velger.

Kontakt oss med din forespørsel og vi gir deg en samlet oversikt med pristilbud på 3 timer. I tillegg har du opsjon i 24 timer på alle tilbud. Skulle en av våre perler passe perfekt til din konferanse, gi beskjed eller bare trykk på «bekreft-knappen» - og du vil motta en reservasjonsbekreftelse direkte fra ønsket sted. Videre kontakt for detaljer rundt arrangementet er med deg og konferanseperlen.

Denne tjenesten er tidsbesparende og kostnadsfri.

Konferanse og aktiviteter

Du skal få et godt møterom hvor jobben blir gjort. Kanskje skal fellesskapet pleies med en samlende aktivitet. Action track, escape room, innendørs laserluftgeværskyting, isbading, vinsmaking, Kompani Lauritzen eller et mordmysterium. På hotellenes egne hjemmesider kan du lese om hvilke aktiviteter de kan tilby ditt arrangement. Og like viktig som aktivitet, er avslappingen og nytelsen

Dersom ikke tiden strekker til for aktiviteter kan det være like nyttig og samles rett før middag til aperitiff med en bitteliten smakebit av huset.