Skip to main content

Askeladdens Hus

Et håndlaftet tømmerbygg på nærmere 1.200m2 er det ideale sted å holde en samling på.

Fordelt på tre etasjer finnes det en stor middagslokale som er høyt i tak med flotte lysekroner, 2 peisestuer, vinkjeller, grupperom samt et loft for de som kanskje ønsker å trekke seg litt unna.

Inne i Askeladdens Hus finnes det over 160 reproduksjoner og 1 original av Theodor Kittelsen, som virkelig er med på å gjøre huset til et Norge-eventyr.

Om man så ønsker å arrangere bryllup, selskap eller konferanse så er dette sted det perfekte stedet. Med solide tømmervegger, peislukt og nasjonalromantiske omgivelser setter Askeladdens Hus en spesiell ramme rundt dagen.

Askeladdens Hus er et alenestående tømmerbygg med kobling til hotellet Soria Moria Hotell som vil hjelpe med alt av planlegging og koordinering.

Ved booking av huset får man med hele bygget alene og egen personal som er der for å bistå kun deres selskap og med egen inngang til hotellet via en tunnel, er det heller aldri behov for å ta turen utendørs om man så ikke ønsker.

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Antall rom
  156
 • Antall plenumsaler
  1
 • Antall grupperom
  4
 • Antall møterom
  5
  Send forespørsel

  Konferanseperler.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.