Skip to main content

Engø Gård

Velkommen til Norges mest sjarmerende boutiquehotell med over 100 års tradisjon og erfaring med gjester fra hele verden. 

Engø Gård er en opplevelse for alle sansene: fra natur til arkitektur, og fra lune interiører som skaper en behagelig atmosfære, til en profesjonalitet når det gjelder service, mat og vin. Hotellet har fokus på lokale, kortreiste og bærekraftige ingredienser. Kjøkkenet serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden akkompagnert av avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren.

På Engø lages maten etter sesong og tilgjengelighet, med stor vekt på å finne de beste råvarene. For å gi deg som gjest den beste opplevelsen, skiftes den satte menyen med sesongene. På den måten får du de beste råvarene til enhver tid uansett sesong.

På Engø skreddersyr vi et ekte eventyr for deg og kollegaene dine. Gourmetmat i lune omgivelser, fyr på peisen, spa og kanskje et høstbad i årets nye badstuflåte Babs? Med kapasitet opptil 80 personer i ett samlet møterom er Engø Gård et ideelt sted å ha møter, kurs og konferanser – for både store og små bedrifter. Vi tar imot opptil 110 personer til middag og overnatting. Vi har seks møterom som er godt utstyrt med fleksible løsninger. Vi har flere alternativer til teambyggende aktiviteter for din bedrift. Finn roen i idylliske og vakre omgivelser. 
Et arrangement på Engø gir inspirasjon til å tenke nytt!

Hvert av våre rom har en unik atmosfære preget av særegne detaljer og skreddersydd design.  Nyt en god natts søvn i våre behagelige senger, nøye valgt for å sikre din komfort.

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  33303100
 • Adresse
  Gamle Engøvei 25A 3145 Tjøme

Kapasitet

 • Antall rom
  49
 • Kapasitet overnatting
  110
 • Møtekapasitet kino
  80
 • Møtekapasitet klasse
  60
  Send forespørsel

  Konferanseperler.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.