Skip to main content

Helgaker Gård

Slå av telefonen, senk skuldrene og trekk den landlige lufta dypt ned i magen. Den fredelige skogen og det åpne landskapet som ligger rundt deg inviterer til å gjøre ting annerledes. I naturlige omgivelser og i fravær av bylarm, får du fokus til å skape, være i balanse og finne harmoni. Helgaker gir deg tid til å reflektere, påfyll til å utvikle deg og næring til å vokse. Sakte, organisk og med omtanke. 

Møter og events på en levende gård
Vi legger til rette for at ideer og nye perspektiver gror godt, jordnært og organisk. Du får veksling mellom hvile og aktivitet i akkurat det tempoet du foretrekker. Vi gir deg skreddersøm etter individuelle ønsker.

Jordnært, organisk, sanselig, visjonært

Få hele gården for dere selv!
Vertskapet tilrettelegger for ledersamlinger og lederutviklingsprogrammer av høy kvalitet. Om ønskelig kan hele gården bookes eksklusivt.

Møterom med pusterom
På låven jobber du i moderne og luftige møtelokaler. Uformell mingling i vakre omgivelser inne og ute i den storslåtte naturen. Utsikten, naturen, gårdsmiljøet og frisk luft former innholdet. Sammen skaper vi gode minner.

Ekte opplevelser til alle årstider
Gårdsmiljøet er en perfekt ramme for fester. Enten du skal arrangere bryllup, jubileum, kick-off eller et større selskap – hos oss kommer atmosfæren nesten av seg selv. Ekte og ujålete med naturen som kulisser. På den store dagen får dere hele låven til disposisjon.
Uteområdene har direkte inngang til låven og peisestua som er et lunt sted for mingling, vielse, mottakelse og velkomstdrink.

Spar tid og krefter på reisen til oss!


Fra gården er det kort vei til sentrale knutepunkter på Østlandet. Fra Helgaker Gård er det bare 40 km til Gardermoen og 70 km til Oslo.

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Antall rom
  30
 • Kapasitet overnatting
  50
 • Spiseplass
  100
 • Antall plenumsaler
  1
 • Antall grupperom
  4
 • Møtekapasitet kino
  140
 • Møtekapasitet klasse
  100
  Send forespørsel

  Konferanseperler.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.