Skip to main content

Hoel Gård

 - EN PERLE VED MJØSA

VELKOMMEN TIL GARDS!

Til ro, lys og luft. Til minneverdige måltider. Til en levende storgård med lang historie. Kort fortalt – til et opphold som skjerper sansene og gleder sjelen. Hoel Gård ligger på Neshalvøya, helt nede ved Mjøsa. Her møter du gjestfrihet i omgivelser som er både herskapelige og jordnære. Vi er vertskap for konferanser, brylluper og individuelle overnattingsgjester.

JOBB GODT. SPIS GODT. SOV GODT.

Hoel er en storgård i ordets rette forstand, og for deg som skal arrangere en konferanse, et kurs eller en annen form for bedriftssamling, betyr det at vi har plassen, fleksibiliteten og alle de nødvendige funksjonene som skal til for å lykkes med gjennomføringen. Med den ærverdige ballsalen fra 1801 i tillegg til ulike konferanse- og grupperom, kan vi skreddersy et opplegg etter antall deltakere.

For eksempel kan en gruppe på 35 personer ha konferanse i ballsalen, jobbe i grupper i de mange stuene, overnatte i hvert sitt behagelige rom, hvor alle har eget bad, og spise lunsj og middag sammen.

Hvordan komme hit:
Hoel Gård ligger rundt 1 time og 5 minutt fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Kjør E6 nordover til du har passert Brumunddal. Ta deretter avkjøring nr 73 mot Nes. Følg fv 212 til du kommer til fv 213, sving deretter til venstre ut på fv 213. Straks finner du Hoel går på høyre side av veien.

For eksempel kan en gruppe på 35 personer ha konferanse i ballsalen, jobbe i grupper i de mange stuene, overnatte i hvert sitt behagelige rom, hvor alle har eget bad, og spise lunsj og middag sammen.

Alle møterom har moderne projektor, lerret,videokonferanseutstyr,
høyttalere og flip-over

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  +47 62 35 35 46
 • Adresse
  Tingnesvegen 581 2350 Nes på Hedmarken

Kapasitet

 • Antall rom
  36
 • Kapasitet overnatting
  70
 • Spiseplass
  130
 • Antall plenumsaler
  1
 • Antall grupperom
  4
 • Møtekapasitet kino
  70
 • Møtekapasitet klasse
  50
  Send forespørsel

  Konferanseperler.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.