Skip to main content

Kringler Gjestegård

 

Gjestegården

Kringler gjestegård har 34 rom, og ligger bare 15 minutters kjøretur fra Oslo lufthavn Gardermoen. Vi har minibusser som kan hente dere ved terminalen.

Gården ligger idyllisk til ved elva Leira, og det er den gamle tømmerlåven fra 1876, som er selve hjertet i driften.

Låven har alle fasiliteter med spisesal, møtelokaler for små og store grupper og hyggelige stuer. Kringler er tilrettelagt for kurs, konferanser, ledersamlinger, gode opplevelser og kreativitet.

Ved elva har vi et lite hus for trening, og de tøffeste tar seg gjerne en frisk dukkert i elva.

På Kringler gjestegård opplever du en unik atmosfære hvor tradisjoner møter nyskapning. Vertskapet ønsker at du som gjest skal trives og legger stor vekt på fleksibilitet og tilrettelegging for den enkelte gruppe. 

 

Maten og drikke på Kringler

Kokkene og bonden på gården ar opptatt av dyrevelferd, økologisk drift og råvarer av høy kvalitet. Vi produserer derfor mye av råvarene våre selv.

På gården har vi en besetning med Skotsk høylandsfe og en del frilandsgriser. Kuene går ut og inn som de vil i vinterhalvåret, og fra juni til oktober beiter de fritt i Romeriksåsen, primært i Kringlerlia.

Grisene er lekne og sosiale dyr som koser seg med å rote i halmen, lage seg gjørmebad og grave i jorda etter knoller og røtter. På gården dyrker vi også jordskokk, litt poteter og mye forskjellige urter, til kokkenes store glede.

Kringler gjestegård har eget bryggeri, hvor omvisning og smaking har blitt en populær aktivitet.

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Antall rom
  34
 • Kapasitet overnatting
  49
 • Antall plenumsaler
  4
 • Antall grupperom
  5
 • Møtekapasitet kino
  95
 • Møtekapasitet klasse
  70
  Send forespørsel

  Konferanseperler.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.