Skip to main content

Smakfulle Rom

I idylliske Sørum, midt mellom Oslo og Gardermoen, ligger Smakfulle Roms lyse og luftige konferansegård. Huset er omkranset av et fredelig og vakkert landskap som du kan nyte fra alle rom. Lekre, moderne møterom med alle fasiliteter og med plass til små og storegrupper opp til 120 gjester. En hjemlig, lun atmosfære setter tonen for møter, konferanser og styremøter. 15 rom står til disposisjon, alle med samme høye standard. Her er det stillhet, ro og tid til å tenke og skape. Det er bare å glede seg. 

 

Smaksopplevelser

Mat og omgivelser gjør hverandre godt. I landlig idyll, en knapp halvtime fra Oslo eller Gardermoen, kan du nyte begge deler. Kokkene utnytter lokale råvarer maksimalt, ogsetter ofte sammen nye, utradisjonelle smaker. Kjøkkenet er opptatt av bærekraft og bruker alle deler på dyret. Skinker henger til tørk på stabburet og alt vi serverer lages fra grunnen av med de beste råvarene. Hos Smakfulle Rom bestemmer altså sesongen hva som står på menyen og råvarene settes sammen til to-retters lunsj og fire-retters middag som serveres i vår flotte restaurant.

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Antall rom
  15
 • Kapasitet overnatting
  24
 • Antall plenumsaler
  4
 • Møtekapasitet kino
  120
 • Møtekapasitet klasse
  72
  Send forespørsel

  Konferanseperler.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.