Skip to main content

Trugstad Gård

Mellom åker og eng på en liten høyde i Holter i Nannestad ligger idylliske og historiske Trugstad gård. Med hvitmalte hus, stabbur, låve og sveitservilla på tunet, vil du kjenne den gode atmosfæren i det du ankommer.

At det er kun 10 min fra Gardermoen og 40 min fra Oslo gjør plassen ideell for kurs og konferanser. I landlige og rolige omgivelser legges det godt til rette for den gode samtalen og gir en unik mulighet til faglige diskusjoner, sosialt samvær og aktivititer.

Her er det nyoppusset både inne og ute, og det er en blanding av nytt og gammelt i interiør og stil. Historiske bygninger, landlig idyll og hjemmekoselige stuer kombinert med topp moderne konferansefasiliteter gjør Trugstad gård til et meget godt egnet sted for kurs og møter.

Trugstad gård er godt kjent for nydelig mat og kan tilby både sunne frokoster, deilige lunsjer og flotte 3- og 4-retters middager. I potetkjelleren fra 1600-tallet har vi vårt «chambre separee», perfekt for en eksklusiv middag for en mindre gruppe.

Det er fine turmuligheter rundt gården. Om ønskelig kan man få en guidet tur til utsiktstårnet på Raudfjell i Romeriksåsen, med fantastisk utsikt over kulturlandkapet på Romerike i øst og Nordmarkas åser og koller i vest.

Vi har 12 nye dobbeltrom fordelt på sveitservillaen, stabburet og hovedhuset. Alle har egne lekre bad, og her kan man nyte en god natts søvn på gode Jensenmadrasser og kvalitetsdyner fra Høie.

Velkommen til Trugstad gård!

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Antall rom
  12
 • Kapasitet overnatting
  24
 • Møtekapasitet kino
  50
 • Møtekapasitet klasse
  30
  Send forespørsel

  Konferanseperler.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.